Information om seriespel

Med anledning av spridningen av coronaviruset kommer här information om Blekinge Fotbollförbunds beslut gällande distriktsverksamheten för seniorer samt barn och ungdom, klicka på rubriken för att läsa mer.

Utbildning för assisterande domare

Här kommer inbjudan till digital utbildning för föreningsdomare över 15 år och som vill vara assisterande domare i spelformen 11 mot 11, läs mer genom att klicka på rubriken.

Inbjudan till spelformsutbildning

Här kommer inbjudan till digital spelformsutbildning i spelformerna 3 mot 3, 5 mot 5 och 7 mot 7 som riktar sig till barn- och ungdomsledare, klicka på rubriken för att läsa mer.

Inbjudan nätverksträff Plus 10 000

Nu är det äntligen dags för den andra nätverksträffen för kvinnliga ledare och andra intresserade, klicka på rubriken för att läsa mer.

Uppdaterade riktlinjer från SvFF gällande Coronaviruset

Under förra veckan beslutade Folkhälsomyndigheten att skärpa de allmänna råden för idrotten. Från och med 1 mars får inga andra än yrkesverksamma fotbollslag och spelare spela tränings- och tävlingsmatcher. Därmed ska inga matcher spelas för barn och ungdomar tills myndigheterna anser att smittläget har förbättrats. Med anledning av detta har SvFF idag uppdaterat sina riktlinjer. Riktlinjerna hittar ni på SvFF:s hemsida eller genom att klicka på rubriken ovan.

Sammanfattning - nuläge

  • Yrkesidrottslag får både träna och spela matcher.
  • Personer födda 2002 och senare får träna, både inomhus och utomhus, men inte spela några matcher.
  • De som är födda 2001 och tidigare (och som inte är yrkesidrottare) får träna, men inte spela några matcher.

Inbjudan till spelarutbildning

Här kommer inbjudan till spelarutbildning 2021 för spelare födda 2007 och 2008. Spelarutbildningen riktar sig till spelare i alla distriktets föreningar som är intresserade av att utbilda sig mer inom fotboll, läs mer genom att klicka på rubriken.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter