Fortbildning om Fotbollspsykologi

Blekinge Fotbollförbund bjuder i samarbete med RF SISU Blekinge in till en digital fortbildning om Fotbollspsykologi med Rasmus Wallin-Tornberg, läs mer genom att klicka på rubriken.

Rasmus är tränarutbildare i fotbollspsykologi på SvFF och även fotbollspsykologisk rådgivare för damlandslaget, BK Häcken (dam) och IFK Göteborg (herr). Han har släppt boken "Fotbollspsykologi – för nästa träning och en långsiktig karriär" som han skrivit tillsammans med Daniel Ekvall, fotbollspsykologisk rådgivare för herrlandslaget och IFK Norrköping.

Fortbildningen utgår från boken i två delar och riktar sig till spelare från 15 år samt tränare för alla åldrar, både ungdom och senior, i bredd- och elitföreningar. Deltagarna har möjlighet att ställa frågor både innan och under utbildningen. Frågor kan mailas till Rasmus via e-post rasmus.wt@svenskfotboll.se.

Introduktion till Fotbollspsykologi - kl. 19.00-20.00
Den första delen vänder sig till spelaren och tränaren. Rasmus kommer i denna del introducera fotbollspsykologins tre teman:
1. Göra nästa aktion med så hög kvalitet som möjligt
2. Göra lagkamrater bättre
3. Långsiktig och hållbar karriär

Hur kan ledare arbeta med fotbollspsykologi för att skapa utvecklande miljöer? - kl. 20.00-21.00
Den andra delen riktar sig till tränaren och fokuserar på hur ledare kan arbeta med fotbollspsykologins teman i sin förening. Du får även tips på hur du kan jobba vidare med materialet i din förening.

Datum och tid
Onsdagen den 19 maj kl. 19.00-21.00.

Plats
Digitalt via Teams.

Kostnad
Utbildningen är kostnadsfri.

Anmälan
Anmälan görs via Blekinge Fotbollförbunds hemsida på följande länk senast söndagen den 16 maj: https://blekinge.svenskfotboll.se/utbildning/?scr=info&fiid=52117

Det är begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Möteslänk skickas ut via e-post till anmälda deltagare dagen innan utbildningstillfället.