Fotbollsskolan

Som föreningsarrangör för Fotbollsskolan får ni en perfekt möjlighet att låta fler barn testa på fotboll tillsammans med kompisar som kanske redan spelar i er förening. Det är även ett bra tillfälle för att rekrytera nya unga ledare till er vardagliga verksamhet.

Fördelarna med att arrangera Fotbollsskolan är många. Framför allt innebär det följande mervärden:
· Anmälningssida via SvFF:s portal
· Färdiga träningsprogram
· Teoriuppgifter
· Manualer
· Marknadsföringsmaterial
· Support från Blekinge Fotbollförbund
· Föreningen väljer valfri sportbutik för att beställa t-shirt, shorts, strumpor, boll och vattenflaska till spelare samt kläder till ledare

Registrera förening här: https://www.svenskfotboll.se/svff/fotbollsskolan/

Anmäl spelare här: https://start.landslagetsfotbollsskola.se/webanmalan

Tips på anpassningar av Fotbollsskolan på grund av Covid-19: https://www.svenskfotboll.se/nyheter/svff/2020/4/anpassningar-fotbollsskolan/

Utbildningspaket
Utbildningspaketet för Fotbollsskolan innehåller en handledarutbildning som genomförs som videokonferens onsdagen den 20 maj kl 18.00-20.00 och arrangeras i samarbete med RF SISU Blekinge. Föreningen ska delta på handledarutbildningen, genomföra en ledarutbildning på hemmaplan, rapportera utbildade ledare till Blekinge Fotbollförbund samt delta på en utvärderingsträff under hösten för att ha rätt till ersättning. Utbildningen för ledarna på hemmaplan planera respektive förening utifrån informationen vid handledarutbildningen.

Föreningen erhåller 3000 kronor för deltagande på handledarutbildning och utvärderingsträff som Blekinge Fotbollförbund arrangerar samt 500 kronor per utbildad ledare på hemmaplan i föreningen. Utbetalning sker under hösten.

Föreningen anmäler ansvarig ledare till handledarutbildningen senast söndag 10 maj i FOGIS. Instruktioner till videokonferensen skickas ut till anmälda ledare efter sista anmälningsdatum.

Kontaktperson
Alexander Karlsson
Mobil: 0768-676890
E-post: alexander.karlsson@blekingefotboll.se